Kezdőlap  |  Szolgáltatások  |  Elérhetőség  |  Állatvédelem  |  Tanácsok 
 
Az akciós szórólap letöltéséhez és nyomtatásához hoz kattintson ide!

Tisztelt Ügyfelünk,

1. 2015 évben nem emeljük árainkat, amelyek az állatorvosi vizsgálatokra, kezelésekre, műtétekre vonatkoznak. Egyes tesztek, laborvizsgálatok ára esetleg valamelyest emelkedhet, amelyeket mi is külön vásárolunk meg.

2. Az évek óta változatlan formájú kedvezményünket pedig az alábbiak szerint módosítjuk 2015. január 01-től:

 A honlapról letöltött és kinyomtatott kuponnal bruttó 1.500,- Ft, évente egyszeri kedvezmény vehető igénybe, amely egy, bármilyen fajú állat rendelési időben, rendelőben való vizsgálata és kezelése esetén érvényes. A kedvezmény a vizsgálati és kezelési munkadíjat csökkenti, legfeljebb a munkadíj összegéig. A kupont kizárólag kinyomtatott formában, a közvetlenül a kezelés után, a számla kifizetésekor van lehetőség érvényesíttetni, utólag nem. (Tehát rendelésen kívüli időben, háznál történő ellátásnál nem számítható be.)

 Amennyiben egy állattartó a 2015. január 01-t követően, egy év (365 nap) alatt három állatorvosi szolgáltatást (vizsgálat, kezelés) vesz igénybe (ezek közül valamelyiknél felhasználható a kupon is), az a negyedik kezelésnél és azt követően törzsvásárlói kedvezményben részesül, amelynek összege bruttó 1.500,- Ft, és az állatorvosi vizsgálati és kezelési díjat csökkenti, legfeljebb annak összegéig. A negyedik alkalomnál és utána már minden állatorvosi vizsgálat és kezelés esetén, folyamatosan megkapja az ügyfél a törzsvásárlói kedvezményt, akkor is, ha ez a negyedik látogatása már az első kezeléstől számítva több, mint 365 napra esik.

 A törzsvásárló a gazda kedvezménye. Több állat esetén összevonjuk a látogatások számát. A törzsvásárlónál kupont már nem számítunk be, tehát a kupon a már egyszer megadott törzsvásárló számára érdektelenné válik (egyben kényelmesebb is a számára).

 Az eddigi ügyfeleink iránti megbecsülésként a kedvezményes rendszert visszamenőleg is érvényesítjük, így akik eddig rendszeresen jártak hozzánk (legalább egyszer sor került a gazda egy éven belüli három látogatására, amely során valamilyen állatorvosi beavatkozásra sor került), azok pusztán annyit észlelnek, hogy ezentúl nem kell kupont nyomtatniuk, mégis megkapják a kedvezményt.

 Nem tudjuk vállalni, hogy a visszajáró eddigi ügyfeleinket, aki törzsvásárlói kedvezményre jogosultak, egyesével értesítjük. Ezért kérem, érdeklődjön vizsgálat előtt, vagy akár vizsgálattól függetlenül is, hogy Önnek adhatunk-e az adott időpontban már törzsvásárlói kedvezményt. Megkérdezheti mailben is (kisallatklinika@gmail.com).

 A törzsvásárlói kedvezmény megszűnik, ha a törzsvásárló egybefüggően két évig (730 nap) vagy tovább nem vesz igénybe állatorvosi szolgáltatást. Ez esetben újra van lehetőség annak megszerzésére, az elején leírt módon.

3. Előzetes időpont egyeztetéssel dolgozunk, tehát különösen indokolt eset kivételével javasoljuk, hogy a recepcióval állapodjon meg (+3622338238, kisallatklinika@gmail.com) egy kölcsönösen alkalmas időpontban, akár hónapokkal előre. Ha kéri (ezt mi szívesen tesszük, de zavarni, erőszakosság látszatát kelteni nem akarjuk), időben küldünk Önnek mailben emlékeztetőt az adott időpontot megelőzően. Az időpont egyeztetésért a már említett kuponos vagy törzsvásárlói kedvezményen felül bruttó 500,- Ft kedvezményt írunk jóvá, minden egyes alkalommal. Mindenkinek sok a dolga, drága az ideje, ezzel fejezzük ki, hogy értékeljük a munkabeosztásunk, munkatervezésünk segítését.

4. Már három évvel ezelőtt felkerült egy nagyon egyszerűen, villámgyorsan kitölthető, mindössze három kérdést tartalmazó kérdőív. Azt a célt szolgálja, hogy Önöktől visszajelzést kapjunk, mit teszünk jól, mit nem. Szeretnénk minél jobb munkát végezni, köszönettel fogadunk minden erre vonatkozó véleményt. A kérdőív alapvetően név nélkül készül, de aki kitölti, megadhatja a nevét is. Ez esetben évente egyszer (legalább látnánk, fejlődünk-e, vagy sem az Önök véleménye szerint) a kérdőív kitöltéséért is adunk a gazdának bruttó 500,- Ft munkadíjkedvezményt. Szívesen adnék a névtelenül kitöltöttért is, sőt, mivel az talán még őszintébb lehet, annak még többet is, de a névtelennél ugye nem tudom, ki töltötte ki…

Példák az alkalmazásra:

 Aki kitölti a kérdőívet, kinyomtatja a kupont, az biztosan kap 500,- + 1.500,- Ft kedvezményt egyszer az évben. Időpont egyezetésért és annak betartásáért további 500,- Ft-ot, ezt pedig minden alkalommal.

 A második és harmadik állatorvosi szolgáltatásánál nem érvényesíthet kupont és kérdőívet, viszont tavalyi (illetve már évek óta változatlan) árat fizet. Időpontért persze 500,- Ft kedvezményt kaphat.

 Amennyiben az előző három látogatása egy éven (365 nap) belül volt, úgy a negyedikre már megkapja a törzsvásárlónak adott 1.500,- Ft-ot, és ezt követően a többi ellátásnál is.

 Ha két évig, vagy tovább távol marad a törzsvásárló, akkor ez a kedvezményes besorolása megszűnik. Kupont viszont nyomtathat, és újabb látogatásokkal ismét elnyerheti a törzsvásárlói kedvezményt.

 Ha valaki két kutyával jön egyszerre és először, akkor az egyikre kupont beszámíthat, a másiknál nem, viszont máris két látogatást teljesített. Egy éven belül ismét elhozva a két kutyát, az egyikre nem kap kedvezményt (az 500,- Ft-ot az időpontért persze igen, ha egyeztetett előtte), a másikkal viszont már meg is szerezte a törzsvásárlóságot, és arra már meg is kapja az 1.500,- Ft kedvezményt. Ezt követően pedig mindkettőre, ha két éven belül újra jelentkezik. (Ha nem, akkor elvész a törzsvásárlóság.)

 Három együtt hozott nyuszi oltásánál az elsőnél érvényesíthető a kupon (1.500,- Ft), a másik kettőnél teljes árat fizet az ügyfél, de mindháromnál jóváírható az időpont előzetes megbeszélése (3x500,-) is.

 Négy kiscicát egyszerre behoz valaki paraziták elleni mentesítésre. A négy vizsgálati díjból egy kupont (1.500,-), négy időpont egyeztetést (4x500,-), és egy törzsvásárlói kedvezményt kap (1.500,-), és ezt követően már meg is szerezte az állatai számára bármelyik további látogatásra (ha arra két éven belül sor kerül).

 Öt egyszerre hozott kiskutyánál egy kupon (1.500,-), öt időpont (5x500,-) és két törzsvásárlói kedvezmény (2x1.500,-) érhető el, majd a továbbiakban törzsvásárlói besorolás (ha két éven belül újra jön, bármelyik, vagy másik állattal).

 Aki évente egyszeri, veszettség elleni oltásra hozza el a kutyáját, az évente egy kupont kinyomtathat, de törzsvásárlóvá attól nem válik. Így ha év közben is jön, akkor az időpont egyeztetésért kaphat kedvezményt.

Áttekintés:

A kedvezmény formája Mennyi? Mikor, ki kapja?

1 időpont egyeztetés 500,- minden alkalom, minden állatra

2 kupon 1.500,- évente, egy gazdának, az állatok számától függetlenül

3 törzsvásárlói kedvezmény 1.500,- egy éven belüli három ellátás után, a negyedik látogatástól

4 kérdőív 500,- évente, egy gazdának, ha megadja a nevét

Remélhetőleg csak elsőre bonyolult. Lényeg a számunkra, hogy a rendszeresen hozzánk járó ügyfeleknek kényelmes és kedvezményes szolgáltatást nyújtsunk, és viszonozzuk, ha visszajelzést kapunk a munkánkról. A kedvezményeink önkéntes vállalások, a módosítás jogát fenntartjuk.

Székesfehérvár, 2015.01.01.

Dr. Lorászkó Gábor ügyvezető

Kisállatklinika Kft.Jelenlegi akciónk


Az akciós szórólap letöltéséhez és nyomtatásához hoz kattintson ide!